Feeling Heppie begeleidt naast kinderen ook graag volwassenen.

Kinderen spiegelen heel vaak het gedrag van hun ouder(s). Denk hierbij aan boosheid, verdriet, angsten maar ook onzekerheid, hechtingsproblematiek, verlatingsangst etc.Vaak herken je het gedrag van je kind ook bij jezelf. Zolang de ouder niet met zijn eigen overtuiging, blokkade, oude pijnstukken of energetische blokkade aan de slag gaat verandert er vaak ook niets in het gedrag van het kind.
Maar ook kun je zelf vastlopen bijvoorbeeld in je werk? Je gezin of je gezondheid? Weet je niet goed wat je wil in je leven? Of ben je er klaar mee dat mensen over je grenzen heen gaan? Pieker je veel, zit je veel in je hoofd? Loop je vast in het maken van keuzes? Heb je last van boze buien, onrust of angsten? Voel je je onzeker? Voel je dat je uit balans bent? Je niet meer oprecht kan genieten van je leven? Wil je daar verandering in!

Als je ervoor openstaat om te voelen. Wilt ontdekken waar bepaald gedrag en/of klachten vandaan komen. Met jezelf aan de slag wil om zo weer met jezelf in verbinding te komen en weer te luisteren naar je innerlijke stem dan help ik je daar graag bij. (ook als je geen kinderen hebt ben je van harte welkom)

Voel je een YES, dat wil ik en daar ben ik klaar voor. Lees dan gerust verder wat ik je kan bieden als energetisch therapeut.

Werken met energie.

Als intuïtie coach werk ik met energie. Ik voel in op de energie die ik bij je voel en vertaal dit. Energie is een trilling en ik maak vanuit mijn intuïtie hier contact mee. Ik ben in staat om emoties, persoonskenmerken, maar ook herinneringen van mensen aan te voelen. Ik doe dit op een heldere, niet zweverige, met humor en op een nuchtere en eerlijke manier. Samen gaan we op reis in jouw bewustzijn en onderzoeken we wat we voelen. Zo komen we bij de oorsprong van het probleem, de vraag. Dit kan zelfs iets zijn vanuit je kinderjaren. Als we bij de oorsprong zijn ga ik je begeleiden zodat je dit stuk aan kunt kijken en vanuit daar met liefde voor jezelf los mag gaan laten. Als je weer rust en ruimte voelt gaan we op zoek naar waar je behoefte aan hebt. Want jij hebt zelf de keuze hoe je in het leven staat. Waar liggen je verlangens en wat heb je nodig in je leven? Wat zijn je dromen, je wensen, je passie? Hoe kom je weer met jezelf in verbinding zodat je beter kunt voelen wat je nodig hebt. Hoe kun je weer je eigen regie nemen in je leven vanuit liefde voor jezelf. Dit alles mag je gaan voelen en ik begeleid je hier graag bij.

Kom weer thuis bij jezelf. In verbinding met je gevoel. Zo kom je weer bij je eigen kracht.

De behandelingen bestaan uit een reading, healing of een opstelling. Wat we gaan doen voel ik aan op het moment dat we in gesprek gaan. Mocht je zelf voelen ik wil graag een….. Geef dat dan gerust aan.

Een behandeling duurt 90 minuten en kost €65,- Het is mogelijk om een traject af te sluiten, dit is in prijs voordeliger.Er zijn ook combinaties mogelijk met behandelingen voor jou en je kind. Vraag naar de mogelijkheden. De behandeling wordt aangeboden in mijn praktijk in Sint Oedenrode.

  Feeling Heppie
  Coeveringlaan 38
  5492 CN Sint-Oedenrode
  06 23 44 71 15

Contact opnemen
Privacyverklaring
Algemene voorwaarden

CATvirtueelschild

GATVirtueelschild

Ik val als CAT-therapeut onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Klik op logo voor meer informatie over mijn klachtenregeling.