De heppie massage helpt bij

Voor wij zijn de behandelingen geschiktDe Heppie massage is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 3 t/m 18 jaar met en zonder diagnose. Kinderen die ik vaak in mijn praktijk zie hebben verschillende problemen. Dit kan zijn op lichamelijk, sociaal, emotioneel vlak. Deze problemen kunnen ontstaan zijn door verschillende oorzaken.

Dit kan te maken hebben met verstoringen die zijn opgetreden vanaf de zwangerschap tot aan de leeftijd die ze nu hebben. Ook vorige levens kunnen een oorzaak zijn. Doe je niets aan deze problemen dan zal het kind steeds minder zijn eigen kracht, zijn eigen lichtje gaan voelen met nog meer nadelige gevolgen vandien.

Het kind raakt steeds meer uit balans. Bepaalde gedragingen worden steeds heftiger en zowel ouders als het kind komen in een negatieve spiraal terecht. Denk hierbij aan chronische overprikkeling, oververmoeid, verlatingsangst, burn-out, depressie, niet meer naar school willen, onhandelbaar gedrag, agressie, sociaal isolement, verslavingen etc. De signalen die onze kinderen ons laten zien aan de hand hun gedrag willen zeggen help me!

Meer informatie over een behandeling lees je op de Heppie Massage pagina.

Graag voel ik met jullie mee waar de oorzaak vandaan komt en wat er hiervoor nodig is zowel bij het kind als bij jullie als ouders. Ik voel mee hoe jullie weer in verbinding kunnen komen. Kinderen zijn namelijk onze spiegel en zei willen ons heel graag helpen vanuit hun puurheid en liefde. Helpen om ook onze eigen liefde, kracht en ons eigen lichtje te blijven voelen. Want als je dat als ouders voelt straal je dit ook uit naar je kind en dit heeft een enorme positief effect voor de band tussen jullie. Je mag dus ook goed voor jezelf gaan zorgen.


Feeling Heppie massage helpt bij:

  1. Autisme en ADHD
  2. Boos en frustraties
  3. Concentratie - en Leerproblemen
  4. Hoge gevoeligheid kind
  5. Kind met een sterke eigen wil
  6. Onzeker en/of Faalangst.
  7. Slaapproblemen hebben
  8. Verdrietig en/of Angstig zijn

1. Autisme en ADHD

Autisme en ADHD, na massage ervaren ze een rustmomentDeze zeer gevoelige kinderen hebben vaak last van zowel interne als externe prikkels. Hun emmertje (overbelast zenuwstelsel) loopt razendsnel vol en het uiten van deze volle emmer gebeurt op verschillende manieren. Denk hierbij aan, slecht slapen, snel boos zijn, frustratie, stemmingswisselingen, grens overschrijdende gedrag, grenzen constant opzoeken, clownesk gedrag, angstig zijn, intens verdrietig zijn, druk gedrag, eetproblemen, verlatingsangst, onveilig voelen, hechtingsproblematiek, leerproblemen, ontwikkelingsachterstanden etc.

Door de Heppie massage ervaren zei een rustmoment, stilte in hun hoofd waardoor hun overprikkelde zenuwstelsel tot rust komt. Door de technieken en mijn intuïtie die ik toepas maak ik energiebanen vrij, blokkades en emoties los zodat lichaam en geest weer in balans gaan komen.

Tijdens de massage voel ik waar de oorzaken liggen en help ik het kind met loslaten. Energie mag weer vrij gaan stromen zodat jullie kind weer zijn eigen kracht en lichtje mag gaan voelen. Ook leer ik jullie graag een techniek voor thuis zodat je als ouder ook zelf deze rust kunt bieden en echt weer in verbinding kan zijn met je kind.

Vaak geef ik ook oefeningen mee zodat jullie kind weer zijn eigen innerlijke kracht en liefde mogen gaan ervaren. Ze mogen weer gaan voelen ik ben goed zoals ik ben. Ik ben oké!


2. Boos en frustraties.

Boos en frustraties verminderenKinderen die de prikkels van de dag niet goed kunnen verwerken komen vaak boos en gefrustreerd uit school. Hun lontje is zo kort, niks lijkt meer goed. Jullie lopen op je tenen en dat voelt jullie kind ook haarfijn aan. En dan is het eindelijk bedtijd maar dan lijkt je kind nog niet moe en komt het nog een aantal keren naar beneden.

Jullie raken oververmoeid. Er ontstaat ongewild een negatieve spiraal. Hoe kom je hier uit? Voor mij is die spiraal herkenbaar. Vanuit mijn kennis en eigen ervaringen voel en denk ik graag mee wat er nodig is voor zowel ouder(s) als kind. Oorzaken van gedrag kunnen zowel intern als extern zijn bij het kind maar ook bij de ouders. Wat spiegelt jullie kind aan jullie als ouder(s)? 

We gaan op zoek naar een positieve flow waarbij jullie kind minder boosheid gaat ervaren omdat hij meer rust ervaart. Jullie kind mag weer eigen liefde gaan ervaren. In zijn eigen kracht komen zodat zijn innerlijk licht weer gaat schijnen. Ik ben goed zoals ik ben! 


 3. Concentratie verbeteren en leerproblemen oplossen

Concentratie- en leerproblemen oplossenOp school lukt het niet zo goed. Jullie kind heeft een achterstand in één of meerdere vakken. Zit te dromen in de klas of juist te wiebelen op zijn stoel.Wordt snel afgeleid door wat er in de klas gebeurt. Soms veranderd ook het gedrag hierdoor. Het kind wordt juist sneller boos, gefrustreerd of trekt zich terug en gooit het bijltje erbij neer. Ook faalangst komt vaak voor. Ik voel graag mee naar wat er nodig is voor jullie kind.

Ik laat energiebanen weer beter stromen en voel of er oorzaken zijn waardoor jullie kind zich minder goed kan concentreren. Vaak geef ik oefeningen mee met als doel om het zelfvertrouwen, en de eigen liefde te stimuleren. De massagetechniek die ik jullie leer voor thuis geven het kind rust en ontspanning. Deze rust heeft een positief effect op het gehele welzijn van jullie kind. De liefde van jullie als ouders als jullie de massage toepassen is daarin van groot belang. Het laat het kind voelen het is goed zo. Ik ben goed zoals ik ben.


4. Kind met een sterke eigen wil.

Kinderen met een sterke wilIk tref steeds meer kinderen in mijn praktijk die een zeer sterke eigen wil hebben. Als het niet gaat zoals ze zelf graag willen is het huis te klein. Alles zetten ze in om gedaan te krijgen wat ze willen. Ouders zitten vaak met hun handen in het haar en hebben al veel geprobeerd vaak met kortdurende successen. Je voelt een strijd met je kind maar dit voelt je kind ook haarfijn aan en hij, zij zal nog meer zijn eigen wil gaan tonen.

Kinderen met een sterke eigen wil kunnen zo geboren zijn het is zeg maar een kenmerk. Maar het kan ook zijn dat in hun leven iets voorgevallen is waardoor ze deze eigen wil hebben ontwikkeld als een soort bescherming voor zichzelf. Ik kijk graag mee waar deze sterke wil vandaan komt. We kijken ook naar wat het kind nodig heeft in jullie benadering, een manier die bij het kind en jullie als ouders past. Grenzen, duidelijk zijn maar dan op een liefdevolle positieve manier. Wat mag niet maar wat mag dan wel. Een sterke eigen wil is namelijk ook iets heel moois. 

Dit mag het kind maar ook jullie als ouders gaan ervaren. De massagetechniek die ik jullie leer geeft jullie kind ook rust en geeft een positief effect op het gedrag van jullie kind.


5. Hoog gevoelig

Hooggevoeligheid beter sturenOok deze kinderen zijn zeer gevoelig. Hun voelsprieten staan de hele dag vol aan. Ze pikken alles in hun omgeving op. Doordat interne en externe prikkels in volle heftigheid binnen komen raakt hun emmertje snel vol. Kinderen kunnen dit vaak moeilijk aangeven en laten door bepaald gedrag aan ons zien.

Help me, ik ben overprikkeld. Het is van groot belang deze signalen serieus te nemen en hier een passende oplossing voor te vinden. Ze mogen leren dat ze in hun eigen mandje (dicht bij zichzelf) mogen blijven zodat ze niet alles oppikken van anderen.

Naast de massage waarbij jullie kind heerlijk bij tot rust kan komen voel ik graag met jullie mee wat er bij jullie kind nodig is om weer in balans te komen en hoe ze zelf om kunnen gaan met prikkels van binnen en buiten hun lichaam. Wat voel ik? Waar voel ik dit in mijn lichaam en wat heeft het nodig. 


6. Onzeker zijn en/of Faalangst

Onzeker en/of faalangstIk ben niet goed genoeg, ik kan het niet, ik durf het niet. Het lichtje van jullie kind schijnt maar heel zwakjes. Het staat en voelt niet meer zijn eigen kracht. Het maakt jullie als ouders verdrietig. Hoeveel complimentjes jullie ook geven het lijkt niet aan te komen.

Op school verstopt het kind zich, durft niet veel te zeggen en/of raakt in paniek bij bepaalde opdrachten. Ergens in het leven van jullie kind is het lichtje gaan doven dit kan verschillende oorzaken hebben.

Ik voel graag mee hoe we jullie kind weer kunnen helpen om weer te gaan stralen. Dat hij/zij mag voelen ik ben goed zoals ik ben. Eigen liefde, trots zijn op zichzelf en vertrouwen op hun eigen kracht zijn sleutelwoorden die centraal zijn tijdens de behandeling.


7. Slaapproblemen

Slaapproblemen verminderenJullie kind komt meerdere malen uit bed in de avond. Of staat midden in de nacht langs jullie bed. Zowel jullie als het kind hebben uiteindelijk hier hinder van. Jullie raken oververmoeid met alle gevolgen van dien.

Er kunnen verschillende oorzaken zijn waardoor jullie kind slecht slaapt. Dit kan zijn door bv. Gebeurtennissen, chakra verstoring, stralingen, verhuizing, onveilig voelen, scheiding, verlatingsangst, overprikkeling, angsten, entiteiten, trauma rondom bevalling etc.

Ik voel graag mee wat de oorzaak is van het slecht slapen en wat je als ouder kunt doen om je kind hierin te helpen. Wat ik ervaar in mijn praktijk is dat jullie kind beter inslaapt en doorslaapt door de massagetechniek die je als ouder thuis toepast. Door het beter slapen voelt het kind zich overdag ook beter. Dit heeft vaak ook een positief effect op school. Ook de massageolie die ik op maat samenstel geeft rust en ontspanning.


8. Verdriet, angst.

Angstig en verdrietig zijn wegnemenSteeds vaker merken jullie dat jullie kind zichzelf terugtrekt. In een hoekje zit, geen antwoord geeft als jullie iets vragen, angstig is om bv alleen te zijn etc. Jullie kind raakt steeds meer in zichzelf gekeerd. Jullie proberen van alles maar komen niet goed bij de oorzaak van de angst of het verdriet. Door gebeurtenissen in zijn leven is het kind uit balans geraakt.

Massage heeft een zeer rustgevende werking. De aanrakingen bieden troost, warmte. Daarnaast voel ik graag mee waar de oorzaken liggen van het verdriet of de angsten en wat we hiervoor in kunnen zetten. 

De zachte liefdevolle energie tijdens de massage helpt jullie kind om weer te gaan stralen en weer plezier te gaan krijgen in het leven. Zijn eigen lichtje mag weer gaan schijnen waardoor hij weer geluk en eigen liefde gaat ervaren. Ik ben veilig. 


Ik werk met verschillende behandelingen en massagetechnieken en vanuit mijn intuïtie, mijn gevoel. De behandeling pas ik geheel aan naar wat het kind prettig vindt. Jullie kind weer HEPPIE!

  Feeling Heppie
  Coeveringlaan 38
  5492 CN Sint-Oedenrode
  06 23 44 71 15

Contact opnemen
Privacyverklaring
Algemene voorwaarden

CATvirtueelschild

GATVirtueelschild

Ik val als CAT-therapeut onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Klik op logo voor meer informatie over mijn klachtenregeling.