Heppie massage.

Ter informatie. De massage is een onderdeel van de behanding. Deze massage is zo uniek omdat het een positieve invloed heeft op het gehele welzijn van jullie kind.

Voor wie is de Heppie massage geschikt:

massage feeling heppieDeze behandeling is geschikt voor kinderen tussen de 3 en 18 jaar zonder en met diagnose zoals Autisme, ADHD, kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

Maar ook voor kinderen die hoog sensitief zijn, moeite hebben met inslapen en/of doorslapen, snel en vaak boos worden, angstig, verdrietig zijn, moeite hebben met leren, verminderde concentratie etc. 

Jullie kind niet lekker in zijn vel. 

Vaak is er iets gebeurt waardoor jullie kind uit balans is geraakt. Dit kan iets zijn rondom de zwangerschap, bevalling of iets in de levensjaren van het kind. Denk hierbij aan stress bij moeder tijdens de zwangerschap, heftige bevalling, zieknhuis opname, ziekte, scheiding, verlies van een familielid, pesten, trauma etc. Maar denk ook aan externe factoren zoals voeding, tekorten in vitamine of mineralen, leefomgeving, wateraders, entiteiten, opvoeding etc.

bord met stenenVanuit wat ik bij het kind voel kan ik hem of haar helpen om lichamelijk, emotionele en spanningsklachten los te laten zodat de energie in het lichaam weer mag gaan stromen. Herdoor gaat het lichtje van jullie kind weer schijnen. Het kind gaat zijn puurheid en innerlijke kracht weer ervaren. Jullie kind mag weer in verbinding dichterbij zichzelf en terug bij zijn gevoel komen. Ik ben goed zoals ik ben en ik mag zijn wie ik ben. 

 

pendulegebruik bij feeling heppieKinderen in mijn praktijk merken al snel dat ze veel vrolijker zijn. Meer lachen. Ze ervaren rust in hun hoofd en kunnen beter prikkels verwerken. Ook slapen ze  beter waardoor ze overdag zich ook prettiger voelen. Schitterend wat de verandering van energie in het lichaam kan doen. Ik ben bij ieder kind in mijn praktijk dankbaar dat ik ze mag helpen om weer Heppie te zijn

De behandeling.

De Heppie massage bestaat uit diverse technieken, behandelingen die passned zijn bij de hulpvraag, problematiek van het kind. De behandeling kan gericht zijn op bv, het zuiveren en opladen van het auraveld en/of de chakra's maar ook een behandeling voor het volle hoofd, de organnen, lympfesysteem of een massage kan worden ingezet. Daarnaast gebruik ik ook regelmatig coachingsoefeningen die het kind in kan zetten thuis en op school.  

feeling heppie sessieDe behandeling wordt geheel afgestemd op wat het kind prettig vind. Graag leer ik de ouder een basistechniek zodat je ook thuis jullie kind kunt helpen en zo de positieve effecten sneller merkbaar zijn. De liefde van jullie als ouders als jullie de massage toepassen is daarin van groot belang. Het laat het kind voelen het is goed zo. Ik ben goed zoals ik ben. Ook krijgen jullie een massageolie mee die passend is bij jullie kind.

Uit onderzoek is gebleken dat de Heppie massage o.a.

  Kalmerend werkt en angst vermindert

  Het slaappatroon verbetert

  Het verdragen van aanrakingen verbetert

  De concentratie en oplettendheid verbetert

  Men gemakkelijker oogcontact maakt

  Ontspanning aan lichaam en geest biedt

  De zintuigelijke prikkelverwerking verbetert

  Men zit lekkerder in zijn/haar vel

  Weerstands verhogend werkt

  Contact verbetert tussen ouder en kind

stemming kaartOpmerking: Kinderen met een diagnose genezen, is met deze en geen enkele behandeling mogelijk. Wel kan deze bahndeling ertoe bijdragen dat het kind zich beter kan ontspannen en daardoor lekkerder in zijn/haar vel komt te zitten waardoor bepaalde klachten kunnen gaan verminderen. Aan te raden is om meerdere behandelingen in te plannen voor een zo optimaal mogelijk effect. 

  Feeling Heppie
  Coeveringlaan 38
  5492 CN Sint-Oedenrode
  06 23 44 71 15

Contact opnemen
Privacyverklaring
Algemene voorwaarden

CATvirtueelschild

GATVirtueelschild

Ik val als CAT-therapeut onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Klik op logo voor meer informatie over mijn klachtenregeling.