Soul Body Fusion®

Deze techniek is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Kinderen kunnen in mijn praktijk lekker tekenen of spelen terwijl ik deze mooie techniek toepas. Ook kan deze techniek op afstand worden aangeboden via telefoon, zoom of op afgesproken tijdstip. Maar natuurlijk ben je ook hier in de praktijk van harte welkom.

Soul Body Fusion logo

Uitleg over de sessie:
Bij een Soul Body Fusion® sessie zit je in een stoel tegenover mij en leg ik mijn vingers op jouw vingers. Een sessie duurt 2 x 10 minuten met een korte pauze ertussen. Tijdens de sessie word je 2 x 10 minuten ondergedompeld in een hoog, geharmoniseerd veld dat je naar een hogere trilling brengt. Terwijl je in dit veld zit komt de energie van je hoger bewustzijn (vaak ziel genoemd) meer in je lichaam. Dit proces wordt Soul Body Fusion® genoemd.

Hierdoor kunnen blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt. Je lichaam kan hierdoor weer beter gaan functioneren en lichaam en geest kunnen meer in balans komen. Wat mensen tijdens de sessie ervaren verschilt per persoon, de meeste mensen ervaren een tintelend gevoel in hun lichaam. Na de sessie voelen veel mensen zich innerlijk blij, opgeladen en meer in contact met hun eigen kracht.

Op een snelle en makkelijke manier kunnen angsten en trauma’s worden losgelaten en kan een gevoel van blijheid en geluk worden ervaren.

Soul Body Fusion® wordt als losse sessie aangeboden. De uitleg stuur ik je vooraf via de mail of Whatsapp.De sessie duurt 45 minuten inclusief nabespreken en de kosten zijn €45,-

Deze techniek werkt het allerbeste als deze drie keer wordt toegepast. Een traject van drie keer kost € 130,- Wil je na een tijdje nogmaals een sessie inplannen dan kan dit voor de prijs van €40,- per sessie.

Kom het ervaren!

Het Soul Body Fusion® proces is afkomstig van Jonette Crowley. www.JonetteCrowley.com. De landelijke website is www.soulbodyfusion.nl.

Mocht je zelf deze techniek willen leren dan kun je hiervoor terecht bij Arno van Dijk www.arnovandijk.nl

  Feeling Heppie
  Coeveringlaan 38
  5492 CN Sint-Oedenrode
  06 23 44 71 15

Contact opnemen
Privacyverklaring
Algemene voorwaarden

CATvirtueelschild

GATVirtueelschild

Ik val als CAT-therapeut onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Klik op logo voor meer informatie over mijn klachtenregeling.