Energetische therapie.

Je lichaam kun je vergelijken met een wegenstelsel. Van snelweg, tot doorgaande weg. Van verhard pad tot zandpadden. In ons lichaam zitten energiebanen die je kunt vergelijken met deze wegen.Als er een opstopping is loopt ons fysieke en/of mentale lichaam vast. Er ontstaat een blokkade. De blokkade betekent dat de energie aan- en afvoer voor organen en andere vitale delen van het lichaam minder goed of helemaal niet meer functioneren.

Dit geeft op den duur lichamelijke, emotionele en psychische klachten.

We krijgen klachten zoals hoofdpijn, buikpijn, hartkloppingen en spanningen maar ook onrust, agressie, angsten, verslavingen steken de kop op. Hierdoor krijgen vermoeidheid, depressie, burnout, slaapproblemen en onverwerkte emoties, stress, en pijn in gewrichten de kans om toe te slaan.

Energetische blokkade

De oorzaak van deze klachten kan naast een lichamelijke aandoening ook zeer zeker komen door een energetische blokkade. De blokkade (opstopping) veroorzaakt dat de energiebanen (wegen) niet goed stromen. Er gaat te weinig of juist te veel energie naar de organen en vitale functies in het lichaam.

Ons lichaam geeft door klachten een signaal af. Kijk eens. Luister eens. Voel eens? Besteed je geen aandacht aan deze klachten dan blijft je lichaam signalen afgeven. Ik hoor vaak terug in mijn praktijk dat iemand al een langere tijd met bepaalde klachten rond loopt. Deze personen hebben vaak van allerlei therapeuten, onderzoeken en/of medicatie geprobeerd met hierin weinig tot geen resultaat. Ze lopen vast en zijn ten einde raad. Er ontstaat een soort verkramping. Het lukt niet meer om positief te denken.

De klacht leidt je af van je dagelijkse leven. Het voelt zwaar en ellendig. En juist door deze emoties geeft het lichaam nog meer signalen af. De energie in je lichaam wordt steeds meer geblokkeerd. Maar hier is een oplossing voor, maak een afspraak voor een behandeling om de klachten sterk te verminderen en/of geheel te laten verdwijnen.

Energetische massage

Tijdens een energetische behandeling zowel bij kinderen als volwassenen gaan we op zoek naar deze blokkades. Ik werk hierbij met mijn intuitieve gave en mijn biotensor. (pendel)
Blokkades die ik in de praktijk vaak zie zijn oude pijnstukken. Weggestopte emoties zoals verdriet, angst, boosheid, eenzaamheid etc. Oude overtuigingen bijvoorbeeld bang zijn om niet goed genoeg te zijn, problemen rondom zelfvertrouwen.

Deze overtuigingen zijn ergens ontstaan in iemands leven door bijvoorbeeld situaties in de opvoeding of in een relatie. Er kunnen ook vanuit externe factoren oorzaken zijn voor de blokkades zoals entiteiten, negatieve energie of emoties van anderen die men opgepikt heeft.

Situaties die men heeft meegemaakt bijvoorbeeld aanwezig zijn bij iemands overlijden. Of aanwezig zijn geweest bij geweld en/of misbruik. Kortom alles wat we in ons leven meemaken, heeft invloed op hoe we ons voelen en op onze energie. Fijne situaties geven ons energie.

Daarentegen kunnen onverwerkte emoties en gebeurtenissen ook impact hebben. Deze kunnen de aanvoer en afvoer van onze energiestroom blokkeren. Als dit niet behandeld wordt gaat de blokkade steeds groter worden met alle gevolgen van dien. Door samen te gaan voelen waar de oorzaak vandaan komt pakken we de blokkade aan.

Reading en healing

Ik help je daarbij door met mijn intutie in te voelen wat er bij jou speelt. Ik voel zeer sterk emoties van een ander en door deze hardop te zeggen raak ik stukken aan bij de ander. We maken zeg maar het stuk open het mag er zijn. Samen helen we de oorzaak door het er te laten zijn en vanuit daar los te laten. Ik help je daarbij door mijn handen op bepaalde plekken te houden op je lichaam zodat mijn energie jou energie een handje helpt zodat deze weer vrij mag gaan stromen.

De reading en healing helpen je om weer met jezelf in verbinding te komen zodat je weer meer gaat voelen wat er bij je leeft. Zo ga je ervaren dat je weer meer in balans komt. Het opheffen van blokkades zorgt ervoor dat je levensenergie weer kan stromen. Door het aankijken, doorvoelen en helen van je de oorzaak stimuleer je het zelfhelend vermogen van je lichaam. Je mag gaan ervaren dat de klachten gaan verminderen en/of verdwijnen omdat je deze aandacht hebt gegeven.

Zelfheling voor minder klachten

Ik leer je ook graag een aantal oefeningen zodat je zelf weet wat je kunt doen als je doen om zelf je energie stromend te houden. In plaats van weerstand tegen de klacht mag je juist vanuit rust jezelf liefde en aandacht gaan geven. Liefde voor jezelf is een zeer belangrijke manier van zelfheling. Door vanuit zachtheid en met liefde te luisteren naar je lichaam voelt het zich gehoord. Je lichaam ontspant hierdoor waardoor de spanning in je fysieke en mentale lichaam afneemt.

Door iedere dag aandacht aan jezelf te schenken ga je rust en ruimte ervaren. Zo krijgen nieuwe inzichten weer de kans om er te mogen zijn. Je gaat je energieker voelen en je kunt weer genieten van het leven. Je staat weer open voor mooie dingen die op je pad mogen komen. Je voelt je gezond en vitaal. Door de zwaarte los te laten mag je weer het licht in en om jezelf gaan ervaren.

  Feeling Heppie
  Coeveringlaan 38
  5492 CN Sint-Oedenrode
  06 23 44 71 15

Whatsapp knop

NL97 RABO 0198 2167 42

KvK: 7238500