Welkom op mijn blogpagina.

Bloem 600x800Als kind schreef ik al graag verhaaltjes en gedichtjes. En na een hele lange tijd niet geschreven te hebben ben ik nu toch weer in de pen geklommen. Je vindt hier oa. verhalen over mijn leven, ons gezin, informatieve informatie, verhalen uit mijn praktijk en alles wat er nog meer uit mijn pen mag klimmen.

Vooral de blogs een kijkje in ons leven zijn zeer persoonlijk en geschreven vanuit mijn hart.

Onderstaand verhalen schrijf ik niet om aandacht te vragen of om medelijden te ontvangen. Ik schrijf dit om een ieder te laten ervaren dat het delen van gevoelens en emoties vanuit je binnenwereld naar buiten je rust en ruimte kan geven. Veel mensen houden wat ze van binnen ervaren vaak voor zichzelf waardoor er oa. blokkades komen met allerlei gevolgen van dien.

Zoek ook eens een manier om je emoties en gevoelens te uiten. Dit kan door het schrijven van teksten, creatief bezig te zijn, te zingen, te dansen. Geef maar gehoor aan je innerlijke stem zonder oordeel, vanuit liefde voor jezelf. En ervaar maar wat het met je doet. Mij geeft het in ieder geval rust en nieuwe inzichten. Veel leesplezier.

  Feeling Heppie
  Coeveringlaan 38
  5492 CN Sint-Oedenrode
  06 23 44 71 15

Contact opnemen
Privacyverklaring
Algemene voorwaarden

CATvirtueelschild

GATVirtueelschild

Ik val als CAT-therapeut onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Klik op logo voor meer informatie over mijn klachtenregeling.