Wie ben ik?

Ik ben Danielle CoolenEen nieuwe website bouwen. Leuk, uitdagend, inspirerend. Het idee ontstond om een blog te gaan schrijven. Daar heb ik wel oren naar want ik heb op meerdere momenten in mijn leven dagboeken geschreven dus dat blog idee dat past wel bij me.

Dus kruip ik (gaap) de volgende ochtend om 8 uur achter mijn pc. Ik ben geen ochtendmens ga ik je verklappen. Ik ben net een vleermuis grap ik wel eens. Ik ben actief aan het einde van de middag en avond. In de ochtend ben ik een slaapkop die maar moeilijk wakker kan worden. Maar goed nu zit ik hier met een kop koffie en ga ik toch echt beginnen met mijn eerste blog. Ik voel mijn enthousiasme opkomen en dat is een goed teken want dan past het bij me.

Misschien wel handig en leuk als je weet wie dit schrijft. Mijn naam is Daniëlle ik ben 44 jaar en ik woon in Sint Oedenrode samen met mijn man en onze zoon van 13 jaar. Ik ben 25 jaar werkzaam geweest in de gezondheidszorg. In mijn praktijk biedt ik  energetische behandelingen voor kinderen en volwassenen aan. Ik ben deze praktijk bijna 7 jaar geleden begonnen omdat ik mocht ervaren bij onze zoon met autisme en ADHD dat een massage een ontspannend effect heeft.

Zelf ben ik geboren als albino. Dit houdt in dat ik geen pigment heb in haar, huid en ogen. Ik verbrand snel en kan slecht tegen fel licht. Daarnaast heb ik een visuele beperking dit houdt in dat ik per oog 10 procent zie. Ik mag niet fietsen, geen auto rijden maar gelukkig mag en kan ik nog heel veel zelf en daar ben ik onwijs dankbaar voor. Ik leef onder het motto als je echt iets wil dan kun je het.

Mmmm, nog wat meer info over wie ik ben. Ik ben een enthousiast, gezellig, behulpzaam mensje. Ik benader mensen vaak met humor en ik merk vooral in deze corona tijd dat dit de mens en mezelf goed doet. Ik bekijk het leven positief. Zit niet snel bij de pakken neer. Dat is meteen ook wel een valkuil want soms stap ik te snel ergens overheen en neem ik niet de tijd om iets te verwerken. We moeten doorgaan zegt de stem in mijn hoofd en mijn gevoel zegt take it easy take a …….

Foto van tekeningen2In mijn vrije tijd en die ik heb ga ik graag wandelen. Een dagje naar de sauna of winkelen. Intuïtief tekenen is denk ik wel mijn grootste hobby. Dit doe ik voor mezelf maar ook met regelmaat in opdracht. Verder ben ik een pittige tante. Ik heb mijn hart op de tong dus ben goud eerlijk. Ik kan ook met regelmaat uit mijn panty schieten. Voor mij is dat een teken dat ik even gas terug moet nemen. Ik ervaar die boze buien als cadeautje. Het wil me vaak iets vertellen.D

Drie jaar geleden ben ik op het spirituele pad gestapt. Ik masseerde al langer kinderen en merkte dat de effecten hiervan grotendeels positief waren. Kinderen sliepen beter. Waren minder snel boos en zaten beter in hun vel. Het blijkt dat ik met de energie in mijn handen een stuk kan helen bij de ander. Ze gaan dan tintelen en worden warm. Ik wilde hier meer over weten en ging wat lezen en wat online cursussen volgen.

Omdat dit naar meer smaakte volgde er een cursus intuitie (kinder) coach en een HBO opleiding energetische kindertherapie. Maar het meeste heb ik geleerd van doen. Ervaren, voelen, leren en reflecteren. Iedere keer weer een stapje verder in mijn ontdekkingstocht naar wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik. Een leuke interessante maar soms ook emotionele innerlijke reis.

De vaardigheden vanuit de opleiding en uit mijn eigen leerproces zet ik nu in tijdens de behandelingen maar ook in mijn dagelijks leven.

Ik ben op mijn reis nog zeker onderweg en mag telkens weer een stukje verder komen. Vaak gaat dit gepaard met eerst een stuk opruimen bij mezelf en daarna ontstaat er weer ruimte voor de volgende stap. Soms sta ik stil bij een halte en denk ik. Tjee ik ben het kwijt er gebeurt niets maar ook dit mag ik dan ervaren want het stilstaan heeft ook een doel. De bekende pas op de plaats.

Foto danielle bij boom

Ik wil in deze blogs jullie meenemen in mijn leven, het leven van onze zoon en verhalen uit mijn praktijk. Het wordt een mengelmoesje dus. Ik vind het leuk als je een reactie achter laat. En heb je vragen of wil je meer weten over een bepaald onderwerp suggesties zijn altijd welkom. Al geloof ik niet dat ik snel tekstloos zal zijn want als ik net zoveel ga schrijven als dat ik praat nou dan krijgen jullie nog heel wat te lezen. In de volgende blog wil ik jullie meenemen in het verhaal rondom de diagnose van onze zoon.

Heb je na het lezen van dit blog artikel vragen.

 

  Feeling Heppie
  Coeveringlaan 38
  5492 CN Sint-Oedenrode
  06 23 44 71 15

Contact opnemen
Privacyverklaring
Algemene voorwaarden

CATvirtueelschild

GATVirtueelschild

Ik val als CAT-therapeut onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Klik op logo voor meer informatie over mijn klachtenregeling.