Klanten die een bericht hebben geschreven na een behandeling bij Feeling Heppie. Als je zelf een reactie wilt schrijven stuur me dan een e-mail, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan plaats ik jouw bericht hier.

Na een aantal maanden twijfelen zal ik contact opnemen of niet heb ik uiteindelijk toch een mailtje gestuurd naar Danielle. Mijn mailtje was amper weg of ze belde me al op. Samen een heel goed en fijn gesprek gehad. Dat het zowel voor mezelf als voor mijn kinderen goed zou zijn om te komen. We zijn inmiddels een aantal keren geweest en ik ben zeer tevreden. Daniëlle is eerlijk en recht door zee daar houd ik van. Ze heeft mijn ogen geopend en ik voel me veel beter nu. Natuurlijk zak ik af en toe terug en heb ik last van oude gewoontes maar ik weet nu waar dat dit doorkomt en dat ik dan beter voor mezelf mag zorgen. Ik herpak mezelf hierdoor sneller. Ook met de kinderen gaat het beter en wanneer zij niet zo lekker in hun vel zitten komt dat meestal doordat ik niet goed voor mezelf zorg en ze hierdoor niet zo goed kan begeleiden als ik zou willen. We zijn er nog niet maar we gaan de goede kant op ik heb er in ieder geval geen spijt van dat ik het mailtje gestuurd heb.

Ik was erg benieuwd wat ik te horen zou krijgen. Vond het ook wel spannend. Voelde me meteen op mij gemak bij Daniëlle. Na een kopje thee en wat gepraat te hebben begon ze. De emoties die ze voelde waren boosheid en verdriet. Bij boosheid zei ze ook letterlijk wat ik dacht, n.l. Ik heb het helemaal gehad, bekijk het maar. Dat had te maken met mijn werk. Ik kreeg de tip om het gesprek aan te gaan met mijn baas. Verdriet waarbij ik me machteloos voelde. Dat had weer te maken met mensen die me heel dierbaar zijn en allebei corona hadden. Eén van hen is overleden. Ze voelde ook spanning en onrust maar ook kracht. Ook een healing gehad om alles los te laten. Voelde me daarna wel een stuk lichter! Wat ze me vertelde heeft me dagen bezig gehouden en ik ga er zeker aan werken om het los te laten en wat meer aan mezelf te denken.


Geplaatst door: moeder van Tess 8 jaar
Ben met mijn dochter bij Daniëlle geweest omdat zij problemen heeft om in slaap te komen, waardoor zij pas erg laat slaapt en het druk is in haar hoofd. Iedere avond kwam ze meerdere malen naar beneden. Dit is iets waar zowel wij ouders als zijzelf al lang hinder van ondervindt en waarvoor ik ook al andere dingen heb geprobeerd. Daniëlle kan goed met kinderen overweg, straalt rust uit en legt alles in duidelijke kindertaal uit aan het kind. Tijdens de sessie merk ik dat mijn dochter tot rust komt. De oefeningen die mijn dochter en ik meekregen zijn goed uit te voeren en werken voor mijn dochter prima. Binnen 2 dagen sliep onze dochter lekker snel in en kwam niet meer naar beneden. Na een week kreeg mijn dochter een kort lontje en was alles verkeerd, toen heb ik contact opgenomen met Daniëlle en die ging er op afstand mee aan de slag en de volgende dag was dit over. Wat heerlijk dat mijn dochter nu wel de energie optimaal kan pakken via haar slaap! Dit werkt in alles door.


Geplaatst door: moeder van Roan 5 jaar
Mijn zoontje van 5 is nooit een goede slaper geweest, als baby had hij al moeite met in slaap vallen en 's nachts werd hij regelmatig wakker en dat is altijd zo gebleven tot dat ik in contact kwam met Daniëlle. Mijn zoontje vond het de eerste keer heel erg spannend maar Daniëlle wist hem gerust te stellen en al snel lag hij super relaxed op de tafel tijdens de massage. Het slapen ging ook meteen een stuk beter en als het weer even wat minder ging kon ik bij Daniëlle terecht voor advies. Hij gaat nu zonder mopperen slapen en 's nachts wordt hij (bijna) niet meer wakker. Zo hebben wij onze nachtrust ook weer terug!


Geplaatst door: moeder van Levy 5 jaar
Ik had al heel veel geprobeerd met mijn zoontje van 5 jaar oud. Als hij naar bed moest was er geen probleem maar als hij echt moest gaan slapen begon het probleem...huilen, schreeuwen, uit bed komen...zelfs naar beneden komen en dan schoppen en met spullen gooien. Ik kon niks bereiken bij mijn zoontje. Ik zag de oproep langskomen en dacht misschien is dit iets en dat was het zeker. Werd heel vriendelijk ontvangen en alles werd duidelijk uitgelegd, ook aan mijn zoontje. Mijn zoontje vond de behandeling heel fijn en dezelfde avond had ik er al profijt van met het slapen. Elke dag ging het beter en binnen een week helemaal geen probleem meer. Na 1 a 2 weken werd het iets minder, heb contact opgenomen en had nieuw advies gekregen en tot nu toe slaapt mijn zoontje heerlijk elke avond zonder een strijd.


Geplaatst door: moeder van Nienke 12 jaar
De eerste afspraak dacht ik zou mijn dochter dit wel fijn vinden?
Ze vond het zelf ook spannend. Gelukkig legde Daniëlle precies uit wat ze ging doen en ook aan mij legde ze goed uit wat de massage inhield en hoe je er thuis voor kunt zorgen dat ze thuis ook weer lekker in haar vel komt te zitten.
Nienke kon al snel ontspannen en heeft echt genoten. De volgende afspraak voor over een paar weken is al gemaakt. Ze heeft er nu al weer zin in.


Geplaatst door: moeder van Mees 7 jaar
Daniëlle neemt alle tijd om alles goed uit te leggen zowel aan onze zoon als aan mij. Haar manier van masseren gaf al snel ontspanning bij onze zoon. Hij vond het heerlijk zei hij toen Danielle klaar was. Ook de tips voor thuis zijn fijn en passen we iedere avond toe. Onze zoon slaapt al een stuk beter dan voorheen en is overdag ook minder snel boos. Nooit gedacht dat een massage zo helend kan werken!


Geplaatst door: moeder van Levi 8 jaar
Onze zoon is 1 keer geweest.. en we merken al zeker wat verschil.
Zijn uitspattingen met name bij verlies zijn iets minder.. en bijzonder is sinds hij bij Daniëlle is geweest zoekt hij mij elke avond op. Alsof hij wil zeggen; pak mij vast. Masseer mijn voeten.

Daniëlle leert je ook wat je thuis kunt doen. Super!