Heppie massage

Deze massage is zo uniek omdat het een positieve invloed heeft op het gehele welzijn van jullie kind.

Voor wie:
Deze massage is geschikt voor kinderen tussen de 3 en 18 jaar zonder en met diagnose zoals Autisme, ADHD, kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, Maar ook voor kinderen die hoog sensitief zijn, moeite hebben met inslapen en/of doorslapen, snel en vaak boos worden, angstig, verdrietig zijn, moeite hebben met leren, verminderde concentratie of niet lekker in hun vel zitten.


Wat houdt het in:
De Heppie massage bestaat uit diverse massagetechnieken, specifiek voor deze groep mensen ontwikkeld. Het zorgt ervoor dat het kind zich beter zal gaan voelen, rustiger zal worden en prikkels beter kan verwerken. Emoties, energiebanen en blokkades worden behandeld. Een aangename druk op de huid is rustgevend voor het zenuwstelsel en kalmeert de (over)gevoeligheid.

De aanraking wordt geheel afgestemd op wat het kind prettig vind. Graag leer ik je een basistechniek zodat je ook thuis jullie kind kunt helpen en zo de positieve effecten sneller merkbaar zijn. De liefde van jullie als ouders als jullie de massage toepassen is daarin van groot belang. Het laat het kind voelen het is goed zo. Ik ben goed zoals ik ben. Ook krijgen jullie een massageolie mee die passend is bij jullie kind. 

Ergens in het leven van jullie kind is er iets gebeurt waardoor jullie kind uit balans is geraakt. Dit kan iets zijn rondom de zwangerschap, bevalling of iets in de levensjaren van het kind. Ook vorige levens kunnen een rol spelen. Tijdens het geven van de Heppie massage werk ik naast de massagetechnieken met mijn intuïtie dus met en vanuit mijn gevoel. Vanuit wat ik bij het kind voel kan ik hem of haar helpen om lichamelijk, emotionele en spanningsklachten los te laten zodat dit geen belemmering meer hoeft te zijn. Het lichtje van jullie kind mag weer gaan schijnen zodat het kind zijn puurheid en innerlijke kracht weer mag gaan ervaren. Jullie kind mag weer dichterbij zichzelf en terug bij zijn gevoel komen. Daar wil ik hem graag bij helpen. Vaak voel ik tijdens de massage de emoties die het kind ervaart heel goed aan en samen gaan we op ontdekkingsreis waar deze emoties vandaan komen. Deze mogen worden losgelaten. Ik leg mijn hand op het lichaam zodat de energie weer vrij mag gaan stromen. Er komt ruimte voor wie het kind in wezen is. Vaak geef ik ook nog oefeningen mee voor thuis zodat het kind weer zijn eigen innerlijke kracht mag gaan ervaren. Het kind mag weer gaan voelen ik ben goed zoals ik ben. Ik ben oke! Kinderen in mijn praktijk merken al snel dat ze veel vrolijker zijn. Meer lachen. Ze ervaren rust in hun hoofd en kunnen beter prikkels verwerken. Ook slapen ze veel beter waardoor ze overdag zich ook prettiger voelen. Schitterend wat de verandering van energie in het lichaam kan doen. Ik ben bij ieder kind in mijn praktijk dankbaar dat ik ze mag helpen om weer Heppie te zijn

 

Uit onderzoek is gebleken dat de Heppie massage o.a.

  • Kalmerend werkt en angst vermindert.

  • Het slaappatroon verbetert.

  • Het verdragen van aanrakingen verbetert.

  • De concentratie en oplettendheid verbetert.

  • Men gemakkelijker oogcontact maakt.

  • Ontspanning aan lichaam en geest biedt.

  • De zintuigelijke prikkelverwerking verbetert.

  • Men zit lekkerder in zijn/haar vel.

  • Weerstands verhogend werkt.

  • Contact verbetert tussen ouder en kind.

 

Opmerking: Kinderen met een diagnose genezen is met deze en geen enkele massage vorm mogelijk. Wel kan deze massage ertoe bijdragen dat hij/zij zich beter kan ontspannen en daardoor lekkerder in zijn/haar vel komt te zitten waardoor bepaalde klachten kunnen gaan verminderen.

Interesse, neem dan gerust contact op, Klik Hier