Tijd
Een Heppie massage duurt 90 minuten. Duurt een massage korter, dan wordt hier rekening mee gehouden in de prijs.

Kosten (voor volledige weergave kantel uw device)

Prijs per behandeling

 € 65,-
3 Rittenkaart  € 165,-
 (€ 55,- per behandeling)

5 Rittenkaart

 € 275,-
 (€ 55,- per behandeling)

 Deze massage wordt niet vergoed door de verzekering.
 Graag contant betalen, Er is geen mogelijkheid tot pinnen.

Afspraak maken

  • Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel 06-23447115 kun je een afspraak maken
  • Bereikbaar op werkdagen tussen 08.30 en 18.00 uur. De intake gebeurt via de email zodat tijdens de 1ste afspraak na de kennismaking meteen kan worden begonnen met de massage.
  • Op werkdagen is de praktijk geopend tussen 08.30 - 15.30 uur. En in de avond van 18.00 - 19.30 uur. Massage vind alleen op afspraak plaats. 

Van belang
Graag ter voorbereiding op de 1ste  afspraak samen met het kind de foto's, Klik Hier , en de film, Klik Hier , bekijken op deze website zodat het kind een beeld heeft van de ruimte en van mij als persoon. Tijdens de 1ste  afspraak leg ik aan de hand van pictogrammen uit wat we gaan doen. Graag letten op een nette persoonlijke hygiëne bij het kind. Ook Graag vooraf de schoenen van binnen en buiten controleren op zand ivm hygiëne in de praktijkruimte.
Mocht het kind verkouden zijn, grieperig, niet lekker, dan is het beter om de afspraak te verzetten  Bij twijfel neem gerust contact op.

 Annulering

  • U kunt tot 24 uur voor de afspraak kosteloos annuleren.
  • Bij annuleren binnen de 24 uur wordt er 50% van het bedrag in rekening gebracht.
  • Bij niet komen opdagen wordt er 100% van het bedrag in rekening gebracht.

Advies
We bekijken samen wanneer het weer nodig is om de volgende behandeling te plannen. Er zijn ongeveer drie behandelingen nodig, dit is per kind verschillend. Ik leer je voor thuis ook een basistechniek zodat je het kind ook thuis kunt masseren zodat de positieve effecten sneller merkbaar zullen zijn.

Praktijkruimte
De praktijkruimte bevind zich op de 2deverdieping alleen te bereiken via 2 trappen. Kom binnen in een sfeervol kindvriendelijk ingerichte praktijkruimte. De ouder(s) kunnen plaats nemen op een fijne stoel en blijven de gehele behandeling bij hun kind. Een fijne massagetafel, een lekkere geur, prettig licht en rustgevende muziek aan alles is gedacht om je zo goed mogelijk te kunnen ontspannen. Is het erg warm buiten? Geen probleem. De ruimte is uitgerust met een airco.

Waar
De massage wordt aangeboden op Coeveringslaan 38 te Sint Oedenrode.
Ouders dienen bij de behandeling aanwezig te zijn.
Zie routebeschrijving voor meer informatie.
Voor instellingen is er een mogelijkheid om de massage op locatie uit te voeren.

Contact
Heb je vragen of interesse neem dan gerust contact op via het contactformulier op deze site, email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via tel: 06-23447115