Kinderpagina met uitleg bij Feeling Heppie

Als je Papa of Mama een behandeling hebben afgesproken bij Feeling Heppie laat ik je hier zien wat er allemaal komen gaat. Een behandeling bestaat uit 2 delen. Eerst ga ik kijken of je energieknoopjes in je lichaam goed aan staan en dan kan ik je nog als je dat fijn vindt masseren. De behandeling doet geen pijn het voelt juist erg fijn. Ik ben Danielle CoolenIk zal me eerst even voorstellen, ik ben Daniëlle en ga je een behandeling geven.


Voordeur Feeling Heppie

Als je met je Papa of Mama aankomt bij Feeling Heppie is dit de voordeur waar je naar binnen gaat.


kapstok bij feeling heppie

Hier kunnen mama of papa en jij jullie jas ophangen. Heb je vieze schoenen dan mag je die uit doen en bij de kapstok zetten. 


twee trappen op bij feeling heppie

Nu gaan we twee trappen op helemaal naar boven om in de praktijkruimte te komen, Papa of Mama mogen ook mee.


Praktijkruimte Feeling Heppie

Als we boven zijn aangekomen zie je hier de foto van de praktijkruimte met de behandeltafel, hier mag je straks op gaan liggen zodat ik je een heerlijk ontspannende behandeling kan geven, hier ga je jezelf beter door voelen.


pictogrammen bekijken bij feeling heppie

Voordat je je kleren uitdoet leg ik je met plaatjes uit wat we precies gaan doen. Dat is fijn dan weet je wat er komen gaat. En als je nog iets wil vertellen of vragen mag dat natuurlijk altijd. 


Kinderkapstok in praktijkruimte feeling heppie

Zoals je ziet staat hier de speciale kinderkapstok om je kleren aan op te hangen, want voor de behandling is het makkelijker om deze uit te doen. Je mag deze ook nog aanhouden als je dat fijner vindt. 


Stoel voor de ouders bij feeling heppie

Dit is de stoel waar Papa of Mama lekker op kunnen gaan zitten terwijl jij op de behandeltafel ligt, zo kunnen ze alles volgen en zijn ze niet ver bij je vandaan. Ik kan dan ook altijd nog wat vragen.


Starten van sessie

Nu gaat de behandeling beginnen. Ik kijk eerst naar jouw energeieknoopjes en dan volgt de massage. Sommige kinderen vallen zelfs in slaap omdat dit zo heerlijk is en ze zo rustig worden van de massage.


Massage bij Heppie Feeling

Ik vertel je telkens wat ik ga doen en ik leer papa of mama ook nog een stukje massage zodat ze je thuis ook fijn kunnen masseren voor het slapen gaan.


sfeer verhogen met kaarsjes en licht bij feeling heppie

Tijdens de behandeling is er een rustig muziekje als je dat fijn vindt en kun je kijken naar een ontspannen lampje waar een heerlijke geurtje in zit.


Gebruik van massageolie bij feeling heppie

Ik gebruik een lekker ruikende massageolie.


Massage sesie bij kinderen

De massage duurt net zolang als dat je het nodig hebt, een sessie duurt meestal 90 minuten. 


kinderpagina pendule feeling heppie

Ik maak ook gebruik van een biotensor (pendel). Deze gebruik ik om te voelen waar een eventuele blokkade zit. Deze pendel helpt mee zodat jij je sneller beter in je vel voelt.


voetmassage feeling heppie

Tijdens de sessie masseer ik ook je voetjes zodat deze ook heerlijk tot rust komen, ze hebben al heel de dag in je schoen gezeten en vinden het heerlijk om er even uit te zijn.


Behandeling met pendel bij Feeling Heppie

Dit is een koshi en deze maakt een heel mooi geluid.
Na de massage kijken we nog even met de pendel of er nog iets is wat je thuis of op school kunt doen als je je niet fijn voelt. 


Massage olie Feeling Heppie

Je krijgt als je naar huis gaat een speciaal wierrook stokje mee en een voor jouw gemaakte massageolie. Zodat je thuis ook lekker ontspannen kunt gaan slapen. We kunnen ook nog een flesje druppels maken die je in kan nemen om je zo nog beter te helpen. 


heppie afbeelding Na de behandelin g voel jij je weer helemaal heppie en ga je met een fijn gevoel naar huis toe.

  Feeling Heppie
  Coeveringlaan 38
  5492 CN Sint-Oedenrode
  06 23 44 71 15

Contact opnemen
Privacyverklaring
Algemene voorwaarden

CATvirtueelschild

GATVirtueelschild

Ik val als CAT-therapeut onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Klik op logo voor meer informatie over mijn klachtenregeling.