Lichtbolletje

Als kind vond ik het heerlijk om te tekenen maar hoe ouder ik werd hoe minder vaak ik mijn potloden en stiften uit de kast haalde. De laatste twee jaar sinds ik op ontdekkingsreis ben naar mezelf pak ik steeds vaker weer mijn spulletjes uit de kast. Heerlijk om dan zonder gedachten wat op papier te zetten. Cirkels, sliertjes, krullen, krassen, stippen. Mijn emoties gaan via mijn handen naar het papier. En als ik klaar ben voelt het opgeruimd in mijn hoofd. Creatief mezelf uiten geeft me rust, focus en frisse energie.
Steeds vaker krijg ik complimenten over wat ik maak en ineens voelde ik het. Wat als ik mijn intuïtie gebruik in combinatie met mijn creativiteit. Dat ik niet alleen mijn eigen gevoelens op papier zet maar ook die van anderen. Vanuit de energie van de ander een lichtbolletje maken met daarbij een persoonlijke boodschap over wat ik tijdens het maken gevoeld heb bij deze persoon. Gemaakt vanuit liefde en licht met een boodschap die je inzicht, steun geeft, een eye opener kan zijn en je eigen kracht en licht weer laat voelen. Een cadeautje voor jezelf of voor iemand die je lief hebt.

Mag ik er ééntje voor je maken? Zo ja, dan mag je me een PB sturen of een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met voor, achternaam, adres en een recente foto.

Deze lichtbolletjes met persoonlijke boodschap kunnen voor alle leeftijden worden gemaakt. Ook leuk als cadeautje.
Kosten zijn voor A5 formaat €25,00 en A4 formaat €35,00 inclusief verzenden. Nu de actie bij 2 aanvragen €5,00 korting.

  2  3

6  2