Praktische informatie

Hoelang duurt een massage?

Een massage bij Feeling Heppie duurt ongeveer 90 minuten. Duurt een massage korter, dan wordt hier rekening mee gehouden in de prijs.

Kosten

 Prijs per behandeling € 65,- 
 3 Sessie kaart € 165,-  (€ 55,- per behandeling)
 5 Sessie kaart € 275,-  (€ 55,- per behandeling)

Deze massage wordt niet vergoed door de verzekering. Graag contant betalen. Er is geen mogelijkheid tot pinnen.

Afspraak maken

Bloempotjes bij Feeling HeppieVia Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel 06 - 23 44 71 15 kun je een afspraak maken
Bereikbaar op werkdagen tussen 08.30 en 18.00 uur. De intake gebeurt via de email zodat tijdens de 1e afspraak na de kennismaking meteen kan worden begonnen met de massage.
Op werkdagen is de praktijk geopend tussen 08.30 - 15.30 uur. En in de avond van 18.00 - 19.30 uur. Massage vind alleen op afspraak plaats.

Van belang

Flesjes olieGraag ter voorbereiding op de 1e afspraak samen met het kind de foto's en/of video bekijken op deze website zodat het kind een beeld heeft van de ruimte en van mij als persoon. Tijdens de 1e afspraak leg ik aan de hand van pictogrammen uit wat we gaan doen. Graag letten op een nette persoonlijke hygiëne bij het kind. Ook Graag vooraf de schoenen van binnen en buiten controleren op zand ivm hygiëne in de praktijkruimte.
Mocht het kind verkouden zijn, grieperig, niet lekker, dan is het beter om de afspraak te verzetten.

Annulering

U kunt tot 24 uur voor de afspraak kosteloos annuleren.
Bij annuleren binnen de 24 uur wordt er 50% van het bedrag in rekening gebracht.
Bij niet komen opdagen wordt er 100% van het bedrag in rekening gebracht.

Advies

We bekijken samen wanneer het weer nodig is om de volgende behandeling te plannen. Er zijn ongeveer drie behandelingen nodig, dit is per kind verschillend. Ik leer je voor thuis ook een basistechniek zodat je het kind ook thuis kunt masseren zodat de positieve effecten sneller merkbaar zullen zijn.

Praktijkruimte

Praktijkruimte feeling heppieDe praktijkruimte bevind zich op de 2e verdieping alleen te bereiken via 2 trappen. Kom binnen in een sfeervol kindvriendelijk ingerichte praktijkruimte. De ouder(s) kunnen plaats nemen op een fijne stoel en blijven de gehele behandeling bij hun kind.

Een fijne massagetafel, een lekkere geur, prettig licht en rustgevende muziek aan alles is gedacht om je zo goed mogelijk te kunnen ontspannen. Is het erg warm buiten? Geen probleem. De ruimte is uitgerust met een airco.

Waar

De massage wordt aangeboden op Coeveringslaan 38 te Sint Oedenrode.
Ouders dienen bij de behandeling aanwezig te zijn.
Voor instellingen is er een mogelijkheid om de massage op locatie uit te voeren.

Contact

Heb je vragen of interesse neem dan gerust contact op via het contactformulier, email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via tel: 06 - 23 44 71 15

  Feeling Heppie
  Coeveringlaan 38
  5492 CN Sint-Oedenrode
  06 23 44 71 15

NL97 RABO 0198 2167 42

KvK: 7238500

Whatsapp knop