Praktische informatie

Hoelang duurt een behandeling? 

Een behandeling bij Feeling Heppie duurt ongeveer 90 minuten. Duurt een massage korter, dan wordt hier rekening mee gehouden in de prijs. Duurt een behandeling langer dan komt er €10,- per 15 minuten bij de prijs. Dit gebeurt altijd in overleg. 

Kosten

 Prijs per behandeling € 65,- voor 90 minuten. 
 3 Sessie kaart € 180,- (€ 60,- per behandeling)
 5 Sessie kaart € 300,- (€ 60,- per behandeling)
Optioneel remedie op maat gemaakt.   € 7,50,-

Prijs is inclusief palo santo en massagolie op maat gemaakt voor thuis.

De behandelingen worden niet vergoed door de verzekering. Graag contant betalen. Er is geen mogelijkheid tot pinnen.

Afspraak maken

Bloempotjes bij Feeling HeppieVia Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel 06 - 23 44 71 15 kun je een afspraak maken
Bereikbaar op werkdagen tussen 08.30 en 18.00 uur. De intake gebeurt via email zodat tijdens de 1e afspraak na de kennismaking meteen kan worden begonnen met de behandeling.
Op werkdagen is de praktijk geopend tussen 08.30 - 15.30 uur. En in de avond van 18.00 - 20.00 uur. De behandeling vind alleen op afspraak plaats.

Van belang

Flesjes olieGraag ter voorbereiding op de 1e afspraak samen met het kind de foto's en/of video bekijken op deze website ter voorbereiding. Tijdens de 1e afspraak leg ik aan de hand van pictogrammen uit wat we gaan doen. Graag letten op een nette persoonlijke hygiëne bij het kind. Ook Graag vooraf de schoenen van binnen en buiten controleren op zand ivm hygiëne in de praktijkruimte.
Mocht het kind verkouden zijn, grieperig, niet lekker, dan is het beter om de afspraak te verzetten. Neem in dit geval contact op.

Annulering

U kunt tot 24 uur voor de afspraak kosteloos annuleren.
Bij annuleren binnen de 24 uur wordt er 50% van het bedrag in rekening gebracht.
Bij niet komen opdagen wordt er 100% van het bedrag in rekening gebracht.

Advies

We bekijken samen wanneer het weer nodig is om de volgende behandeling te plannen. Er zijn ongeveer drie behandelingen nodig, dit is per kind verschillend. Ik leer aan de ouder voor thuis ook een basistechniek zodat je het kind ook thuis kunt masseren zodat de positieve effecten sneller merkbaar zullen zijn. Ook kan het zijn dat er oefeningen / opdrachten worden meegegeven ter bevordering. De verantwoording om deze uit te voeren ligt hierbij volleidg bij de ouder(s). 

Praktijkruimte

Praktijkruimte feeling heppieDe praktijkruimte bevind zich op de 2e verdieping alleen te bereiken via 2 trappen. Kom binnen in een sfeervol kindvriendelijk ingerichte praktijkruimte. De ouder(s) kunnen plaats nemen op een fijne stoel en blijven de gehele behandeling bij hun kind.

Een fijne massagetafel, een lekkere geur, prettig licht en rustgevende muziek aan alles is gedacht om je zo goed mogelijk te kunnen ontspannen. Is het erg warm buiten? Geen probleem. De ruimte is uitgerust met een airco.

Waar

De behandeling wordt aangeboden op Coeveringslaan 38 te Sint Oedenrode.
Ouders dienen bij de gehele behandeling aanwezig te zijn.
Voor instellingen is er een mogelijkheid om behandelingen op locatie uit te voeren.

Contact

Heb je vragen of interesse neem dan gerust contact op via het contactformulier, email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via tel: 06 - 23 44 71 15

  Feeling Heppie
  Coeveringlaan 38
  5492 CN Sint-Oedenrode
  06 23 44 71 15

Contact opnemen
Privacyverklaring
Algemene voorwaarden

CATvirtueelschild

GATVirtueelschild

Ik val als CAT-therapeut onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Klik op logo voor meer informatie over mijn klachtenregeling.