Review van klanten

Klanten die een review hebben geschreven na een behandeling bij Feeling Heppie.

Als je zelf een review wilt schrijven Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan plaats ik jouw bericht hier.


Ik ben met onze zoon van 12 bij Daniëlle geweest. Hij sliep erg slecht vaak pas om 2 uur in de nacht. Na de behandeling en wat tips sliep onze zoon meteen weer goed. We zijn zo blij dat we bij haar zijn geweest. 


Lieve Daniëlle. Ik ben vanmiddag bij jouw geweeest en wat was het bijzonder ik was echt meerdere malen geraakt en ontroerd. Ik heb het ervaren als heel fijn. Je bent een lieve spontane vrouw en we voelde ons enorm welim. Heel veel dank. 


Ik ben bij Daniëlle geweest voor een chakra-healing. Daniëlle is een hele lieve en kundige vrouw die je direct al een heel welkom en vertrouwd gevoel geeft. Tijdens de behandeling voelde ik vrijwel meteen dat er beweging kwam en dat de energie in mijn lijf weer beter stroomde.

Alle chakra's werden doorgemeten en dit werd genoteerd voor en na de behandeling zodat ik het verschil duidelijk kon zien. Ik ging met een goed gevoel naar huis en zit veel beter in mijn vel. Het voelt alsof ik weer meer verbonden ben met mijn lijf waardoor ik beter kan voelen wat ik wel of juist niet nodig heb. Echt een mooie en waardevolle ervaring, een aanrader!


Mijn hart maakt een sprongetje, ik voel mij blij en dankbaar.... spot on wanneer Danielle zich intuïtief op jou afstemt en vanuit haar hart een afstemming doet, met haar grootste talent: een intuïtieve hartstekening, vorm en kleuren vertellen jouw verhaal.... heel waardevol een richtingwijzer op jouw pad...


"Ik heb onlangs een Soul Body Fusion behandeling mogen ontvangen van Danielle.
Het was een heel mooie en pure ervaring.

Danielle is een heel lief, kundig en mooi mens, die steeds meer behandeltechnieken tot haar beschikking heeft. Vanuit een liefdevolle en respectvolle houding ontstaat er een vertrouwde en veilige sfeer om SBF te doen. Danielle begeleidt dit proces vanuit rust en oprechte aandacht.

SBF heeft mij opgeleverd dat ik mij letterlijk meer in mijn lichaam voelde zakken en verbinding heeft doen ervaren. Het is een methode waarbij jij ontspannen op jouw stoel mag zitten, helemaal niets hoeft te doen, behalve je mag open stellen en middels hand- en of voetcontact op een dieper niveau mag helen. Een echte aanrader dus!"

Eline


Na een aantal maanden twijfelen zal ik contact opnemen of niet heb ik uiteindelijk toch een mailtje gestuurd naar Danielle. Mijn mailtje was amper weg of ze belde me al op. Samen een heel goed en fijn gesprek gehad.

Dat het zowel voor mezelf als voor mijn kinderen goed zou zijn om te komen. We zijn inmiddels een aantal keren geweest en ik ben zeer tevreden. Daniëlle is eerlijk en recht door zee daar houd ik van.

Ze heeft mijn ogen geopend en ik voel me veel beter nu. Natuurlijk zak ik af en toe terug en heb ik last van oude gewoontes maar ik weet nu waar dat dit doorkomt en dat ik dan beter voor mezelf mag zorgen. Ik herpak mezelf hierdoor sneller.

Ook met de kinderen gaat het beter en wanneer zij niet zo lekker in hun vel zitten komt dat meestal doordat ik niet goed voor mezelf zorg en ze hierdoor niet zo goed kan begeleiden als ik zou willen. We zijn er nog niet maar we gaan de goede kant op ik heb er in ieder geval geen spijt van dat ik het mailtje gestuurd heb.

Ik was erg benieuwd wat ik te horen zou krijgen. Vond het ook wel spannend. Voelde me meteen op mij gemak bij Daniëlle. Na een kopje thee en wat gepraat te hebben begon ze. De emoties die ze voelde waren boosheid en verdriet.

Bij boosheid zei ze ook letterlijk wat ik dacht, n.l. Ik heb het helemaal gehad, bekijk het maar. Dat had te maken met mijn werk. Ik kreeg de tip om het gesprek aan te gaan met mijn baas. Verdriet waarbij ik me machteloos voelde.

Dat had weer te maken met mensen die me heel dierbaar zijn en allebei corona hadden. Eén van hen is overleden. Ze voelde ook spanning en onrust maar ook kracht. Ook een healing gehad om alles los te laten.

Voelde me daarna wel een stuk lichter! Wat ze me vertelde heeft me dagen bezig gehouden en ik ga er zeker aan werken om het los te laten en wat meer aan mezelf te denken.


Geplaatst door: moeder van Tess 8 jaar

Ben met mijn dochter bij Daniëlle geweest omdat zij problemen heeft om in slaap te komen, waardoor zij pas erg laat slaapt en het druk is in haar hoofd. Iedere avond kwam ze meerdere malen naar beneden. Dit is iets waar zowel wij ouders als zijzelf al lang hinder van ondervindt en waarvoor ik ook al andere dingen heb geprobeerd.

Daniëlle kan goed met kinderen overweg, straalt rust uit en legt alles in duidelijke kindertaal uit aan het kind. Tijdens de sessie merk ik dat mijn dochter tot rust komt. De oefeningen die mijn dochter en ik meekregen zijn goed uit te voeren en werken voor mijn dochter prima. Binnen 2 dagen sliep onze dochter lekker snel in en kwam niet meer naar beneden.

Na een week kreeg mijn dochter een kort lontje en was alles verkeerd, toen heb ik contact opgenomen met Daniëlle en die ging er op afstand mee aan de slag en de volgende dag was dit over. Wat heerlijk dat mijn dochter nu wel de energie optimaal kan pakken via haar slaap! Dit werkt in alles door.


Geplaatst door: moeder van Roan 5 jaar

Mijn zoontje van 5 is nooit een goede slaper geweest, als baby had hij al moeite met in slaap vallen en 's nachts werd hij regelmatig wakker en dat is altijd zo gebleven tot dat ik in contact kwam met Daniëlle.

Mijn zoontje vond het de eerste keer heel erg spannend maar Daniëlle wist hem gerust te stellen en al snel lag hij super relaxed op de tafel tijdens de massage.

Het slapen ging ook meteen een stuk beter en als het weer even wat minder ging kon ik bij Daniëlle terecht voor advies. Hij gaat nu zonder mopperen slapen en 's nachts wordt hij (bijna) niet meer wakker. Zo hebben wij onze nachtrust ook weer terug!


Geplaatst door: moeder van Levy 5 jaar

Ik had al heel veel geprobeerd met mijn zoontje van 5 jaar oud. Als hij naar bed moest was er geen probleem maar als hij echt moest gaan slapen begon het probleem...huilen, schreeuwen, uit bed komen...zelfs naar beneden komen en dan schoppen en met spullen gooien.

Ik kon niks bereiken bij mijn zoontje. Ik zag de oproep langskomen en dacht misschien is dit iets en dat was het zeker. Werd heel vriendelijk ontvangen en alles werd duidelijk uitgelegd, ook aan mijn zoontje.

Mijn zoontje vond de behandeling heel fijn en dezelfde avond had ik er al profijt van met het slapen. Elke dag ging het beter en binnen een week helemaal geen probleem meer.

Na 1 a 2 weken werd het iets minder, heb contact opgenomen en heb nieuw advies gekregen en tot nu toe slaapt mijn zoontje heerlijk elke avond zonder een strijd.


Geplaatst door: moeder van Nienke 12 jaar

De eerste afspraak dacht ik zou mijn dochter dit wel fijn vinden?
Ze vond het zelf ook spannend. Gelukkig legde Daniëlle precies uit wat ze ging doen en ook aan mij legde ze goed uit wat de massage inhield en hoe je er thuis voor kunt zorgen dat ze thuis ook weer lekker in haar vel komt te zitten.

Nienke kon al snel ontspannen en heeft echt genoten. De volgende afspraak voor over een paar weken is al gemaakt. Ze heeft er nu al weer zin in.


Geplaatst door: moeder van Mees 7 jaar

Daniëlle neemt alle tijd om alles goed uit te leggen zowel aan onze zoon als aan mij. Haar manier van masseren gaf al snel ontspanning bij onze zoon. Hij vond het heerlijk zei hij toen Danielle klaar was. Ook de tips voor thuis zijn fijn en passen we iedere avond toe. Onze zoon slaapt al een stuk beter dan voorheen en is overdag ook minder snel boos. Nooit gedacht dat een massage zo helend kan werken!


Geplaatst door: moeder van Levi 8 jaar

Onze zoon is 1 keer geweest.. en we merken al zeker wat verschil.
Zijn uitspattingen met name bij verlies zijn iets minder.. en bijzonder is sinds hij bij Daniëlle is geweest zoekt hij mij elke avond op.

Alsof hij wil zeggen; pak mij vast. Masseer mijn voeten.
Daniëlle leert je ook wat je thuis kunt doen. Super!

  Feeling Heppie
  Coeveringlaan 38
  5492 CN Sint-Oedenrode
  06 23 44 71 15

Contact opnemen
Privacyverklaring
Algemene voorwaarden

CATvirtueelschild

GATVirtueelschild

Ik val als CAT-therapeut onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Klik op logo voor meer informatie over mijn klachtenregeling.