alemene tekst voor wie

Voor wie

Algemene informatie:

De Heppie massage is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 3 t/m 18 jaar met en zonder diagnose. Kinderen die ik vaak in mijn praktijk zie hebben verschillende problemen. Dit kan zijn op lichamelijk, sociaal, emotioneel vlak. Deze problemen kunnen ontstaan zijn door verschillende oorzaken. Dit kan te maken hebben met verstoringen die zijn opgetreden vanaf de zwangerschap tot aan de leeftijd die ze nu hebben. Ook vorige levens kunnen een oorzaak zijn. Doe je niets aan deze problemen dan zal het kind steeds minder zijn eigen kracht, zijn eigen lichtje gaan voelen met nog meer nadelige gevolgen vandien. Het kind raakt steeds meer uit balans. Bepaalde gedragingen worden steeds heftiger en zowel ouders als het kind raken in een negatieve spiraal terecht. Denk hierbij aan chronische overprikkeling, oververmoeid, verlatingsangst, burn-out, depressie, niet meer naar school willen, onhandelbaar gedrag, agressie, sociaal isolement, verslavingen etc. De signalen die onze kinderen ons laten zien a.d.v hun gedrag willen zeggen help me!

Graag voel ik met jullie mee waar de oorzaak vandaan komt en wat er hiervoor nodig is zowel bij het kind als bij jullie als ouders. Ik voel mee hoe jullie weer in verbinding kunnen komen. Kinderen zijn namelijk onze spiegel en zei willen ons heel graag helpen vanuit hun puurheid en liefde. Helpen om ook onze eigen liefde, kracht en ons eigen lichtje te blijven voelen. Want als je dat als ouders voelt straal je dit ook uit naar je kind en dit heeft enorme positieve gevolgen voor de band tussen jullie. Je mag dus ook goed voor jezelf gaan zorgen.

Ik werk met verschillende massagetechnieken en vanuit mijn intuïtie, mijn gevoel. De massage pas ik geheel aan naar wat het kind prettig vindt. Jullie kind weer HEPPIE!