Heppie tekening.

NU OOK LIVE MOGELIJK IN MIJN PRAKTIJK.

Als kind vond ik het heerlijk om te tekenen maar hoe ouder ik werd hoe minder vaak ik mijn potloden en stiften uit de kast haalde. De laatste twee jaar sinds ik op ontdekkingsreis ben naar mezelf pak ik steeds vaker weer mijn spulletjes uit de kast. Heerlijk om dan zonder gedachten wat op papier te zetten. Cirkels, sliertjes, krullen, krassen, stippen. Mijn emoties gaan via mijn handen naar het papier. En als ik klaar ben voelt het opgeruimd in mijn hoofd. Creatief mezelf uiten geeft me rust, focus en frisse energie.

Daniëlle maakt lichtbolletje voor FeelingheppieSteeds vaker krijg ik complimenten over wat ik maak en ineens voelde ik het. Wat als ik mijn intuïtie gebruik in combinatie met mijn creativiteit. Dat ik niet alleen mijn eigen gevoelens op papier zet maar ook die van anderen. Ik werk het liefste met pastelkrijt en pastelpotlood. Heerlijk vegen met mijn vingers over het papier, kleuren door elkaar en langs elkaar. 

Magisch.

Als ik invoel op de energie en begin met de tekening voelt dit magisch. Alles komt dan bij elkaar. De kleuren, vormen komen als de tekening klaar ben op papier in een persoonlijke boodschap. Ik beschrijf in heldere taal wat ik tijdens het maken van de tekening gevoeld heb. Een boodschap die je inzicht, steun geeft, een eye opener kan zijn en je eigen kracht en licht weer laat voelen.Laat je verassen, vewonderen, ontroeren en inspireren. Alles gemaakt vanuit liefde en licht met Een cadeautje voor jezelf of voor iemand die je lief hebt.

Lijkt het je leuk om zelf te tekenen. Ook dat is mogelijk. Feeling heppie verzorgd zowel voor kinderen en volwassenen workshop intuïtief tekenen, Heb je hierin intresse neem dan gerust contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan bespreken we samen de mogelijkheden. 

Mag ik er ééntje voor je maken?

Zo ja, dan mag je me Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met voor- en achternaam, adres en een recente foto, dan ga ik aan de hand van de gestuurde gegevens een mooie Heppie tekening maken voor jouw.

Deze heppie tekening met persoonlijke boodschap kunnen voor alle leeftijden worden gemaakt. Ook leuk als cadeautje.

Heppie tekening laten maken
Heppie tekening laten maken
Heppie tekening maken
Heppie tekening maken
Heppie tekening maken
Heppie tekening maken

Kosten zijn:  A4 formaat € 45,-  A5 formaat € 35,- A6 formaat € 25,-

De boodschap bij de tekening is het zelfde formaat als de tekening zelf. De prijs is inclusief verzenden. Nu de actie bij 2 aanvragen € 5,- korting. 

Het is ook mogelijk om in mijn praktijk te komen voor een tekening. Onder het genot van een kopje thee, koffie en iets lekkers voel ik in op jouw energie en terwijl ik vertel wat ik voel maak ik de tekening. De tekening is op A4 formaat en de kosten zijn € 55,- Laat je verassen door de prachtige kleuren met daarin specaal voor jouw inzichten en tips waar je mee verder kunt in je leven. Je zal ervaren dat tijdens het tekenen er van alles in beweging wordt gezet. 

  Feeling Heppie
  Coeveringlaan 38
  5492 CN Sint-Oedenrode
  06 23 44 71 15

Contact opnemen
Privacyverklaring
Algemene voorwaarden

CATvirtueelschild

GATVirtueelschild

Ik val als CAT-therapeut onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Klik op logo voor meer informatie over mijn klachtenregeling.